Podcast

“Active Rainbow” se predstavlja…

V prvi epizodi podcasta Vse_i Za Mavrico smo gostile_i Cathy Manousaki, mladinsko_ega delavko_ca, trenerko_ja in fasilitatorko_ja v neformalnem izobraževanju ter ustanovitelja_ico platforme Active Rainbow (https://www.facebook.com/ActiveDivers…). Ta epizoda je v angleščini.

Vse_i za mavrico podcast je platforma za vse osebe, ki jih zanimajo LGBTIAQ+ teme in aktivizem. V podcastu se bodo delile informacije o LGBTIQA+ aktivizmu z namenom dajanja glasu lokalnim aktivistkam_om in poveovanja LGBTQIA+ skupnosti iz različnih krajev.

Moderatorka: Maja
Technična podpora: Michaela Lennerová

***ENG***

In the first episode of All For Rainbow podcast we hosted Cathy Manousaki, a youth worker, trainer and a facilitator in a non-formal education and a founder of Active Rainbow platform (https://www.facebook.com/ActiveDivers…). The episode is in English.

All For Rainbow podcast is a platform for everybody who is interested in LGBTIAQ+ topics and activism. The idea behind the podcast is to share information on LGBTIAQ+ activism happening around Slovenia, to give voice to local activists and connect the LGBTIAQ+ community from different regions.

Moderator: Maja
Technical support: Michaela Lennerová

Scroll down to see next article
Novice
Biti sprejet⁞a: ZINE iz Nove Gorice!