Nika
lokalna koordinatorka za Jesenice
Maja
lokalna koordinatorka za Maribor

Sem del plesnega društva The Swingbrats. Kot prostovoljka sodelujem na festivalu Rdeče Zore, na festivalu StopTrik in v Mladinskem kulturnem centru Maribor v sklopu programa Maribor skozi rožnata očala. V društvu DIH sodelujem kot prostovoljka pri projektu All For Rainbow, kjer sem kooordinirala dogodek v Mariboru. V sklopu mladinskega treninga Out in the Open sem sodelovala tudi pri organizaciji DIHovega kvir tabora, ki je predstavljal drugo fazo mladinskega treninga. Rada se vozim s kolesom, sprehajam v naravi in gledam filme.

Lan
lokalni koordinator za Novo Gorico

Sem biseksualni trans aktivist, igralec in poet. Prihajam iz Primorske in sem takoj po preselitvi v Ljubljano zaznal razliko v sprejemanju LGBT+ oseb v našem glavnem mestu in ostalih predelih Slovenije. Prav zaradi tega sem se tudi pridružil projektu All 4 Rainbow. Sem velik zagovornik razširjanja LGBT+aktivizma v vse dele Slovenije, saj vem kako pomembno je pokazati podporo mladim kvir osebam vsenaokoli.

Tina
snemalka in fotografinja

Živjo, Sem Tina. Sama sem v postopku spremembe identitete MTF. Dnevno se ukvarjam s snemanjem, fotografiranjem ter različnimi športi. Prav zaradi aktivizma v katerega sem zadnje leto bolj prišla pa sem se odločila za sodelovanje pri projektu All For Rainbow, ki osvešča osebe po različnih krajih o LGBTIQ+ tematiki.

Hana
lokalna koordinatorka za Koper

Živijo, sem Hana, študentka magistrskega študija Varstvo narave na Fakulteti za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije na Univerzi na Primorskem. Primarno se ukvarjam z naravovarstvom in aktivizmom na področju okoljskih problematik, vendar menim, da je za doseganje celovitih sprememb v svetu, potrebno delovanje na večih področjih. Prav zato sem se odločila sodelovati kot prostovoljka pri aktivnostih All For Rainbow. Že nekaj časa študiram v Kopru in opažam, da tu ni veliko govora o LGBTIQ+ tematikah, prav tako pa ni skupnosti, ki bi omogočila združevanje in povezovanje kvir oseb na Obali. Moja želja je tudi tu organizirati dogodke preko katerih, bi ustvarili okolje v katerem bi se kvir osebe počutile prepoznane in sprejete.

Avatar
grafična podoba

Sem Ela, študentka arhitekture in tabornica. Sicer prihajam iz Wajdušne, ampak zaradi študija čez teden živim v Ljubljani. Prav vsak vikend me vrnitev v domače kraje opomni, da stopnja ozaveščenost in sprejemanja LGBTIQA+ skupnosti v drugih krajih še zdaleč ni takšna, kot v Ljubljani. Prav zato sem se pridružila projektu All For Rainbow, ki se to trudi spremeniti.

Romy
social media

I'm Romy. I am originally from the Netherlands and moved to Slovenia 2 years ago for my dream job. Coming from a generally accepting country, I noticed quite the difference coming here. I soon found out that, besides Ljubljana's LGBTQIA+ community, there isn't much support or understanding on a national level. Joining All For Rainbow has given me the opportunity to awaken my inner activist whilst getting to know Slovenia better

Klara
lokalna koordinatorka za Krško

Sem Klara, študentka biotehnologije, ki pa jo poleg znanosti zanima še marsikaj drugega. Rada sem aktivna in v družbi ljudi, tako sem sodelovala pri različnih društvih in projektih. Tekom študija v Ljubljani sem opazila velike razlike med sprejemanjem LGBTQIA+ oseb v Ljubljani in med ostalimi kraji v Sloveniji, zato sem se pridružila projektu All For Rainbow. Zdi se mi pomembno, da smo vidne_i in izkažemo podporo kvir osebam povsod v Sloveniji.

Ana

Od leta 2015 vodja projektov na Društvu DIH, v prostem času pa se rada gibam, dobro jem, ustvarjam in rešujem sudoku. Socialna pedagoginja po izobrazbi in duši, saj me veseli delo, pri katerem lahko naredim spremembo. Sanjačica.

Janja
snemalka in fotografinja

Hej hoj! Sem Janja. Diplomirana fotografinja! Taa-daaa! V bistvu imam zelo rada živali in rastline in prihajam iz okolice Zagorja. Pri projektu sodelujem ker imam izjemno rada prostovoljstvo insem tudi aktivna prostovoljka pri društvu DIH. Poleg tega pa imam tudi res super-srčne prijatelje, ki prav tako sodelujejo pri projektu Vse_i za mavrico. Zato sem se odločila sodelovati. Pri projektu pomagam z dokumentiranjem dogajanja preko fotografij in posnetkov in objavljam dogajanje na spletnih omrežjih. Obožujem tudi vožnjo z avtom, zato, kadar le lahko, varno pripeljem našo ekipo do cilja. Res upam, da nam bo s tem projektom uspelo doseči spremembo in razširiti znanje po naši mali državici.

Kaja
lokalna koordinatorka za Škofljico & social media

Sem Kaja iz Škofljice in študiram socialno delo v Ljubljani. Tako v sklopu študija, kot tudi v prostem času, se rada ukvarjam s prostovoljstvom. V preteklem letu sem se preko društva DIH pobližje spoznala z LGBT+ aktivizmom in se odločila sodelovati pri projektu All For Rainbow. Zdi se mi pomembno, da se o LGBT+ temah govori tudi izven Ljubljane, saj lahko le tako naša celotna družba postane vključujoča in sprejemajoča do oseb z različnimi spolnimi identitetami, usmerjenostmi in izrazi.